април 25, 2024

Не случи на роднини! Роналдо в шок от алчното семейство на Джорджина (Вижте как го изнудват за пари)

Роналдо има нов проблем на дневен ред

https://kliuki.net/kliuki/ne-sluchi-na-rodnini-ronaldo-v-shok-ot-alchnoto-semeystvo-na-dzhordzhina-vizhte-kak-go-iznudvat-za-pari/196839 Kliuki.net
Не случи на роднини! Роналдо в шок от алчното семейство на Джорджина (Вижте как го изнудват за пари)

В случая виновници за тегобите му се оказаха роднините на Джорджина Родригес. Сестрата на красавицата избухна с обвинения към известното семейство. Според нея самата тя и децата ѝ били принудени да стоят гладни и жадни, докато, сякаш напук, Роналдо и съпругата му си живеели живота. Патрисия не спира дотук и директно обвинява звездната фамилия за собствените си проблеми.

По всичко личи, че наглата сестра очаква богатите ѝ роднини да я поддържат финансово доживот. Освен че ѝ липсвала храна, тя често не успявала и да си плати наема. На всичкото отгоре Джорджина и футболистът не спирали да пътуват и да харчат милиони по почивки и яхти. За капак футболната половинка не поглеждала сестра си и племенниците си и нехаела, че стоят гладни.

Е, Джорджина поне е късметлийка и от бедността на собственото си семейство успя да се измъкне и да се впише в живота на богатите. Какво е оправданието на сестрата, че не е в състояние да уреди собствения си живот, засега не е ясно. Факт е обаче, че наглостта ѝ минава всякакви граници и явно очаква да я хранят и издържат цял живот. Някой друг, разбира се, по възможност милионер като Роналдо.

Източник: dama.bg