април 20, 2024

Не стига, че е плешива, а си вдигна тарифата! Алекс Петканова иска 1500 евро на вечер, за да я обладаят

https://kliuki.net/kliuki/ne-stiga-che-e-pleshiva-a-si-vdigna-tarifata-aleks-petkanova-iska-1500-evro-na-vecher-za-da-ya-obladayat-2/166890 Kliuki.net
Не стига, че е плешива, а си вдигна тарифата! Алекс Петканова иска 1500 евро на вечер, за да я обладаят

Бившата на Лудия репортер се изхранва главно от креватни изпълнения!

Александра Петканова потвърди максимата, че всяка манекенка е лека жена. След раздялата с Даниел Петканов и развода, през който двамата преминаха, тя се е отдала на плътски изпълнения срещу заплащане.

Журналистът се оплакваше, че я е напуснал заради комплекс, че тя изкарва повече пари от него, но сега става ясно, че тези пари може и да не са били от много законна дейност.

Алекс се прави на инфлуенсър и модел, но основните й доходи идват от странични дейности. Тя отдава тялото си на платежоспособни господа срещу 1500 евро на вечер. Толкова струва, ако искаш да обладаваш цяла нощ 29-годишната благоевградчанка. Затова се е пуснала в международни сайтове и агенции за секс.

Интересното е, че след раздялата с Даниел тарифата й се е покачила рязко. От 500 евро вече е с 1000 отгоре, при това без никакви аргументи, защото вече е по-стара и по-изхабена, а на всичкото отгоре и плешива.

Да, колкото и странно да е, Александра има проблеми с оредяването на косата, които прикрива с носенето на шапки. За жена, която няма още и 30 г., това е направо плашещо, но такава е цената на всичките боклуци, които си слага години наред за уж разкрасяване.

Тя обаче изповядва върховна наглост. Не стига, че оплешивява, преждевременно се застарява и е започнала да изглежда като плашило, но и си е увеличила тарифата с цели 1000 евро на вечер. Някои хора наистина нямат правилна самооценка.