април 25, 2024

Нели и Наско репетират салса до късно – Сано се мъчи в Къртицата!

https://kliuki.net/kliuki/neli-i-nasko-repetirat-salsa-do-kasno-sano-se-machi-v-karticata/143287 Kliuki.net
Нели и Наско репетират салса до късно – Сано се мъчи в Къртицата!

Нели и Наско репетират салса до късно, а Александър Сано се мъчи в Къртицата

Нели и Наско репетират салса до късно, докато Александър Сано се мъчи в Къртицата, забеляза Kliuki.net.

Нели Атанасова – красивата половинка на актьора, се усмихва щастлива в компанията на танцьора. Тя не отвърна на посланието на Сано, който трогна цяла България с отношението си към нея.

[caption id="attachment_67229" align="alignright" width="295"]Нели и Наско репетират салса до късно, а Александър Сано се мъчи в Къртицата Нели и Наско репетират салса до късно, а Александър Сано се мъчи в Къртицата[/caption]

Каква ли ще да е причината за това?!

Феновете на Денсинг Старс останаха леко озадачени от неглижирането от страна на Нели. Водещата явно се забавлява, а Александър Сано се опитва да стигне до финал на риалитито, при това с кански усилия. Той е един от най-симпатичните участници в Къртицата, поне според зрителите.

По всичко личи, че те ще го искат накрая, където, ако се озове, то има вероятност дори да спечели. А Нели и Наско се записаха гушнати и разпространиха видеото сред почитателите си в нета. Явно хубавицата предпочита да реди нежни думи на мъжа си само на четири очи.

За разлика от Сано, тя няма намерение да си демонстрира чувствата, но постъпката й все пак е меко казано странна... Някои подозират, че може да е сърдита на любимото Косъмче, но и това ще си остане в тайна, защото тя не коментира личния си живот.

С влизането си във формата Александър Сано подчерта, че иска да остане сам с мислите си, но пък после засвидетелства показно любовта си.

Няма съмнение, че я обича безпрекословно, вероятно по същия начин стоят и нещата за нея.

Вижте изтощените от тренировки Нели и Наско!

Публикувай by Атанас Месечков.