февруари 06, 2023

Нели на Сано я изпиха с поглед на парти – той ще беснее след Къртицата!

https://kliuki.net/kliuki/neli-na-sano-ya-izpiha-s-pogled-na-parti-toy-shte-besnee-sled-karticata/143602 Kliuki.net
Нели на Сано я изпиха с поглед на парти – той ще беснее след Къртицата!

Нели на Сано я изпиха с поглед на парти, а актьорът ще се види в чудо след Къртицата

Нели на Сано показа прелести наскоро, а сега хиляди й се радват, къде тайно, къде не...

Kliuki.net забеляза, че на скорошно парти, Нели Атанасова беше основната атракция на вечерта. Актьорът определено ще се види в чудо, след като напусне Къртицата.

[caption id="attachment_70057" align="alignright" width="300"]Нели на Сано Нели на Сано я изпиха с поглед на събитие, той ще беснее след Къртицата[/caption]

Той веднъж вече остана шокиран, че тя е взела решение да се снима в това списание, без да му каже и да му иска позволение.

А когато се натъкне на тези жадни погледи и очите на мъжете, които изпиват всеки детайл от тялото на Нели, тогава гневът му определено ще стане сериозен, коментират в мрежата.

Нели на Сано беше подмятана на корицата като най-зрелищното събитие, което някога се е случвало. Да, определено хубавицата има какво да разкрие от себе си, въпреки че не е в първа младост.

Вероятно е трябвало да го направи отдавна, интересъм към нея е драстично висок. Нели на Александър Сано се изявява в Денсинг Старс, докато половинката й бори тежки мисии в Базата на Къртицата.

Междувременно си спечели огромна слава, защото реши да приеме пикантно предложение за гореща фотосесия и резултатите не закъсняха.

Явно на сладкото семейство му провървя тази година, а ако Косъма вземе, че спечели Къртицата, идилията ще е пълна...

Вижте сами как изпиха с поглед Нели на Сано!