април 27, 2024

Ненаситна мъжемелачка налази Гришо

Сабаленка пусна снимка с Григор Димитров

https://kliuki.net/kliuki/nenasitna-mazhemelachka-nalazi-grisho/215104 Kliuki.net
Ненаситна мъжемелачка налази Гришо

Обща снимка с най-добрия български тенисист пусна колежката му Арина Сабаленка. Двамата позират в компанията на Циципас и приятелката му. Очевидно всички заедно са в Абу Даби, където е направен фотосът.

Ненаситна мъжемелачка налази Гришо

За да разсее възможни конспирации под снимката Арина е написала: „Най-добрите приятели“. Това трудно може да оправдае факта, че досега Гришо и Сабаленка не са се показвали заедно. Беларуската звезда е номер 2 в световната ранглиста при дамите в тениса. Доскоро тя оглавяваше класацията. Григор пък направи страхотен финал на сезона, което доказва, че и двамата имат общ поглед върху резултатите в кариерата. Това би било добра предпоставка за връзка. Голяма част от разделите на Гришо бяха заради натоварения му график като активен спортист от световен ранг.

 

Арина Сабаленко е известна с подвизите си сред мъжете. Популярна е като изключително сексуална, а еротичните снимки са част от визитната й картичка. Формите на тенисистката са внушителни и никак не влизат в категорията на бившите на Гришо. Висока е 182 сантиметра и тежи цели 79 килограма. Въпреки тези данни тя трудно би преборила една от бившите на Григор – Серина Уилямс, което може да подскаже, че българинът най-вероятно има извратен вкус към женското.

Ненаситна мъжемелачка налази Гришо - Снимка 2

 Последната публична връзка на Григор бе с румънката Мадалина. За мъжкараната Сабаленка няма информация за постоянен партньор.

 

Източник: marica.bg