март 29, 2024

Нети Добрева колабира в Като две капки вода?

https://kliuki.net/kliuki/neti-dobreva-kolabira-v-kato-dve-kapki-voda/142994 Kliuki.net
Нети Добрева колабира в Като две капки вода?

Нети в Като две капки вода даде всичко от себе си, дори и здравето – феновете силно се притесниха след отсъствието й

[caption id="attachment_64748" align="alignleft" width="300"]Нети Добрева Нети Добрева колабира в Като две капки вода[/caption]

Нети Добрева колабира в Като две капки вода снощи. Половинката на Дони не издържа на напрежението и след като представи образа на Майкъл Джексън на живо, силно й прилоша, научи ексклузивно Kliuki.net. Зрителите също забелязаха, че Нети не се чувстваше добре, и малко след това тя изчезна от сцената.

От Като две капки вода не коментираха защо Нети Добрева не е сред останалите участници. Изпълнението на Майкъл Джексън обаче явно й дойде в повече, защото още след края му певицата не изглеждаше добре.

Тя почти нямаше глас на сцената, интензивните танци видимо я измориха и когато приключи с изпълнението, Нети буквално не можеше да си каже името. „Как се казваш“, пошегува се водещият Димитър Рачков, който забеляза, че певицата не е на себе си от преумора. Тя обаче не беше в състояние да каже каквото и да било.

[caption id="attachment_64749" align="alignright" width="251"]Нети Зрители се притесниха за Нети[/caption]

След изпълнението на Нети Добрева в Като две капки вода до края на шоуто певицата не се появи на скамейката при останалите участници.

„Боже, дано не е нещо сериозно“, „Какво става с Нети, защо не казвате“, сипеха се коментари на загрижени фенове във Фейсбук страницата на шоуто.

Едва когато стана време журито да гласува, Нети Добрева се появи от зад сцената. „Нети отново е сред нас, моля публиката да я поздрави с аплодисменти“, подкани водещият, без да коментира какво се е случило.

Певицата видимо не се чувстваше добре и това се забеляза от всички. „Добре ли си, всичко наред ли е“, попита я нейният колега в шоуто Деян Донков, а Нети само поклати глава.

Според запознати на Нети й прилошало малко след изпълнението на Майкъл Джексън. „От притеснение покрай лайфа и многото репетиции, Нети Добрева не яде цял ден и кръвното й падна. Причерня й веднага след изпълнението и се наложи да си полегне зад сцена“, разказват близки до певицата. От Като две капки вода все още не са коментирали инцидента.