април 24, 2024

Невена Чалова е с набита фигура?! Виж как я обидиха у нас (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/nevena-chalova-e-s-nabita-figura-vizh-kak-ya-obidiha-u-nas-snimki/139979 Kliuki.net
Невена Чалова е с набита фигура?! Виж как я обидиха у нас (СНИМКИ)

Невена Чалова – най-красивата българка в САЩ стъпи на родна почва и я заляха с критики за бедрата

  Невена Чалова – най-красивата българка в САЩ показа формите си у нас и веднага беше залята с критики за бедрата! [caption id="attachment_41213" align="alignleft" width="190"]Най-красивата българка в САЩ - Невена Чалова, има доста яки бедра и прасци?! Най-красивата българка в САЩ - Невена Чалова, има доста яки бедра и прасци?!
сн.: БУЛФОТО[/caption] 20-годишната хубавица в момента е в Пловдив, където си почива и има възможност да обиколи града, както и Гребния канал. Там тя беше уловена от фотографите, които документираха всеки детайл от тялото й. На 25 май на церемония в Ню Йорк тя беше оценена като „Мис Българка в САЩ” и получи няколко награди, сред които и посещение в родината. [caption id="attachment_41214" align="alignright" width="151"]Невена Чалова - най-красивата българка в САЩ, в момента е в Пловдив Невена Чалова - най-красивата българка в САЩ, в момента е в Пловдив
сн.: БУЛФОТО[/caption] Филм ще запечата нейните срещи и моменти в Пловдив. Студентката от Хисар очарова с нежната си прелест, но в нета вече се сдоби с доста обидни коментари. Според мнозина момичето е прекалено обикновено и само височината й на манекенка, не я прави най-красивата българка в САЩ. Освен това някои считат, че бедрата и прасците й са прекалено едри и не навяват на женственост и елегантност. Всеки има различни представи за пропорции и вкус, но пък дори да я хулят, никой не може да отрече, че Невена Чалова е достойна да носи короната. Тя живее със семейството си от години в Чикаго и с голям трепет се завръща в България. Самата тя споделя, че няма по-мило за нея от мястото, от където произхожда и ще продължи занапред да си идва, когато има възможност. Вижте и вие как изглежда най-красивата българка в САЩ Невена Чалова – има ли яки бедра?!