май 31, 2023

Ники и Алисия на рождения й ден – официално се сгушиха в мрежата!

https://kliuki.net/kliuki/niki-i-alisiya-na-rozhdeniya-y-den-oficialno-se-sgushiha-v-mrezhata/142816 Kliuki.net
Ники и Алисия на рождения й ден – официално се сгушиха в мрежата!

Ники и Алисия на рождения й ден – вече няма да се крият или поне не толкова упорито, колкото досега

Ники и Алисия на рождения й ден са заедно, видя Kliuki.net!

Сладкият колаж, който вратарят пусна в мрежата, предизвика масово умиление сред потребителите.

Ники Михайлов и фолк звездата се забавляват като ученици с плезене на езици и комични физиономии, писа изданието HotArena.net.

[caption id="attachment_63368" align="alignright" width="300"]Ники и Алисия се забавляват на рождения й ден - вече не се крият, сгушиха се в мрежата Ники и Алисия се забавляват на рождения й ден - вече не се крият, сгушиха се в мрежата[/caption]

„Страхотни сте! Алисия, бъди здрава и все така обичана!”, „Ники е щастливец с такава жена до себе си!”, изригнаха почитателите на певицата във виртуала.

Часове по-рано те я изненадаха на страницата й с трогателни послания и снимки. Алисия няма как да не се чувства доволна днес и да прекара един незабравим рожден ден.

Ники и Алисия сигурно ще празнуват на някое скрито местенце, защото предпочитат да са далеч от хорските очи. Та нали точно затова обявиха край на връзката си, а после стана ясно, че нещата съвсем не стоят така.

Ники и Алисия се обичат, но искат да бъдат оставени на мира, особено покрай интригите с Николета и Валери. Крайно време беше да се спре с тези истории, но явно трябва да минат доста години, за да се случи така.

Какъв подарък е избрал Ники за Алисия все още не се знае, но сто процента е нещо, предназначено специално за нея.

Вижте сами как се сгушиха Ники и Алисия!