декември 09, 2023

Ники Кънчев издаде, че вотът в Биг Брадър е нагласен

https://kliuki.net/kliuki/niki-kanchev-izdade-che-votat-v-big-bradar-e-naglasen/141874 Kliuki.net
Ники Кънчев издаде, че вотът в Биг Брадър е нагласен

Друг, а не Финдо, е трябвало да напусне шоуто снощи

Съвсем естествено, всеки сезон на който и да е риалити формат е съпроводен от слухове за нагласен победител и купен зрителски вот. Сегашният сезон на Биг Брадър Ол Старс обаче освен слуховете, си има и своето категорично потвърждение, че гласът на зрителите няма никакво значение.

[caption id="attachment_56615" align="alignleft" width="300"]Ники Кънчев издъни, че вотът е манипулиран Ники Кънчев издъни, че вотът е манипулиран[/caption]

Разкритието дойде не от кого да е, а от самият водещ на предаването Ники Кънчев. Едва в средата на излъчването, когато до края оставаха повече от два часа, уж обиграният ветеран в тези продукции изтърси към приятелката на Финдо, която беше в студиото "Ще се видите след няколко ча...Ааааа". Катето Евро побърза да замаже положението, бързайки да добави "Няколко дни". За всички обаче стана ясно, че водещият имаше предвид "след няколко часа", коментират зрителите.

"Ясно е, решили са да изгонят него, защото не се върза на свалките на Райна и не им направи предаването", недоволстват феновете на фитнес инструктора. Нещо повече, потребителите недоволстват, че въпреки явното негативно отношение отвън към двете Златки и Райна, продуцентите на шоуто упорито ги държат в Къщата.

"Май наистина ще се окаже, че имат някаква уговорка и затова няма да ги изгонят до края. И се отърват от останалите", коментират форумци.