април 16, 2024

Ники Кънчев се подигра с Пламен Медаров: Пенка е по-умна от теб

https://kliuki.net/kliuki/niki-kanchev-se-podigra-s-plamen-medarov-penka-e-po-umna-ot-teb/141761 Kliuki.net
Ники Кънчев се подигра с Пламен Медаров: Пенка е по-умна от теб

Биг Брадър си направи нечовешка гавра с незнанието на участника от ВИП сезона

Липсата на образование на Пенка - момичето с ромски произход, което беше изгонено от Къщата на Биг Брадър, предизвика оживени дискусии сред зрителите. Фактът, че бившата кандидатка за Мис България едвам е завършила четвърти клас и не знае елементарни исторически понятия като годината на създаване на българската държава, определено не се хареса на феновете.

[caption id="attachment_55825" align="alignleft" width="300"]Пенка била по-умна от Пламен Медаров Пенка била по-умна от Пламен Медаров[/caption]

Естествено, от продукцията побързаха да се възползват от неграмотността на Пенка и да се позабавляват. И то не как да е. Биг Брадър даде на вече бившата съквартирантка станалата популярна от ВИП сезона мисия "5 от 15". Т.е. ромката получи 15 въпроса, свързани с България и трябваше да отговори правилно поне на 5. Нещо, с което тя се справи учудващо прилично. Пенка даде точни отговори на цели 7 като по този начин задмина Пламен Медаров, от когото всъщност тръгна играта.

Това провокира дори и Ники Кънчев да се подиграе с бизнесмена, който не знаеше истинското име на Васил Левски. "Медаров, 7 от 15. Ти даде 5 от 15. Май Пенка е по-умна от теб", злорадстваше водещият. Естествено, думите му доста жегнаха Пламен и това си пролича от застиналата му физиономия, коментират зрителите.

Вижте сами, изпитът на Пенка започва от 47 минута.