октомври 01, 2023

Ники Михайлов хлътна по Йоланте Снайдер, тя нехае

https://kliuki.net/kliuki/niki-mihaylov-hlatna-po-yolante-snayder-tya-nehae/145307 Kliuki.net
Ники Михайлов хлътна по Йоланте Снайдер, тя нехае

Ники Михайлов търси начини да се сближи с жената на колегата си, тя не ще и да чуе

Ники Михайлов от години си падал по красавицата

Ники Михайлов е нещастно влюбен! Вратарят на националния отбор бил сериозно увлечен по съпругата на свой колега футболист. И то не кой да е, а холандската звезда Уесли Снайдер. Михайлов-младши от години си падал по жена му Йоланте и сега решил да се възползва от възможността да се срещне с нея.

[caption id="attachment_84404" align="alignleft" width="300"]Ники Михайлов бил сериозно лапнал по Йоланте Снайдер Ники Михайлов бил сериозно лапнал по Йоланте Снайдер[/caption]

Причината е, че и той, и Уесли играят в отбори в Турция, макар и в различни градове. И докато Алисия изобщо не си прави труда да навестява половинката си, Йоланте всяка седмица пътувала от Холандия, за да е до съпруга си. Това дало възможност на Ники Михайлов да се запознае с нея, надявайки се, че ще може да я омае, научиха от hotarena.net.

Изглежда обаче националът силно е надценил качествата си на плейбой, които действат на родните златотърсачки. Не и на госпожа Снайдер обаче. Футболната съпруга ни най-малко не била впечатлена от родния футболист. И хич и не се трогнала от опитите му да я впечатли, разказват запознати. За разлика от Алисия, която буквално побесняла като научила за поредния опит за забежка на гаджето си.

Както знаете, връзката между двамата от години търпи сътресения, най-вече заради системните изневери на Ники Михайлов. Заради които дори се разделиха за няколко месеца. В последствие обаче Алисия прости, и те пак се събраха. Но според техни близки, отношенията им изобщо не са както преди. И увлечението на вратаря по Йоланте, макар и само платонично, със сигурност ще влоши нещата, смятат форумци.

Да не говорим и че госпожа Снайдер отдавна е призната за една от най-красивите жени в целия свят. Освен това родената в Испания холандка се занимава с благотворителност, а наскоро разбуни духовете, признавайки, че би пробвала тройка с мъжа си и още една жена. От което на Ники със сигурност са му омекнали колената, смеят се феновете.