юли 20, 2024

Ники Михайлов изневерил на Алисия с Емануела?

https://kliuki.net/kliuki/niki-mihaylov-izneveril-na-alisiya-s-emanuela/144067 Kliuki.net
Ники Михайлов изневерил на Алисия с Емануела?

Ники Михайлов въртял любов с Емануела в самото начало на връзката си с Алисия

Ники Михайлов е ябълката на раздора между Алисия и Емануела. Оказа се, че вратарят стои в основата на враждата между двете някогашни близки приятелки и колежки. А причината е повече от предсказуема. Женкарят Ники Михайлов не успял да се сдържи и вкарал и Емануела в леглото си. Само дето заварката между тях се случила когато футболистът вече е имал връзка с Алисия - през 2009.

[caption id="attachment_73923" align="alignleft" width="286"]Ники Михайлов изневерил на Алисия с Емануела Ники Михайлов изневерил на Алисия с Емануела[/caption]

Казано по друг начин - в самото начало на любовта им. Когато уж чувствата са най-силни. Само дето за Михайлов-младши това няма значение. Запознати издават, че Ники Михайлов бил заедно с Емануела в продължение на един месец, като успоредно с това не спирал да се вижда и с Алисия.

След което бил шута на певицата с изумрудените очи и останал при колежката й. Което напълно обяснява озлоблението на Емануела към Алисия. И причината за постоянните обиди, с които я засипва по интервютата си. В един момент обаче и бившата на Валери Божинов разбрала какво се е случвала зад гърба й и срязва завинаги отношенията си с Емануела.

Не и с Ники Михайлов обаче, чийто изневери като цяло е свикнала да прощава, смеят се форумци, научиха от hotarena.net.