септември 28, 2023

Ники Михайлов коментира развода на Николета и Валери

https://kliuki.net/kliuki/niki-mihaylov-komentira-razvoda-na-nikoleta-i-valeri/146327 Kliuki.net
Ники Михайлов коментира развода на Николета и Валери

Ники Михайлов побърза да напомни за себе си

Ники Михайлов реши да напомни за себе си. След раздялата с Алисия се почуства позабравен и затова реши да се включи в сагата на Николета Лозанова и Валери Божинов, максимално да се възползва от фоерверките около предстоящия им развод и продължилия доста дълго фарс между двамата. И по доста странен начин коментира развода на „най-рекламираното” напоследък семейство.

[caption id="attachment_91039" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов се прави на интересен Ники Михайлов се прави на интересен[/caption]

Опитвайки се отново да се постави в центъра на събитията, той говори за себе едва ли не като за изкупителна жертва, затова че винаги ще бъде обвиняван за нещо, явно визирайки слуховете за възобновената му връзка с Николета, след скандалите между нея и Валери.

Опитва се да прилага всеизвестния принцип – по добре на хората в устата, отколкото в краката, какъвто е и призивът на родната му сестра. Явно изоставеният вратар сам се бута между шамарите, макар че в момента никой не се занимава с него, видяха от hotarena.net.

Ники МихайловА освен че е най-малко обсъждан в момента и е на опашката по присъствие в публичното пространство, след Алисия, Николета и Валери, той търпи и униженията на певицата. За да отмъсти на шавливия вратар, тя му скрои гадничък номер, като се сдобри с бащата на детето си, а се носят и слухове, че дори е последвала Валери в Италия. Явно фолкдивата не може да прости изневерите на вратаря.

Как иначе, след многото му похождения, и то още докато бяха заедно. То не бяха брюнетки, блондинки, бивши приятелки, моделки, певачки и всичко, за което се сетите и което носи пола. И играта загрубя, на красивата брюнетка й писна да си затваря очите и да му прощава, и изрита неверния мъж. Без Алисия клюките го поизоставиха и той се чувства забравен. Затова напомня за себе, възползвайки се от чужди драми.