май 06, 2024

Ники Михайлов на 26, Алисия не го поздрави

https://kliuki.net/kliuki/niki-mihaylov-na-26-alisiya-ne-go-pozdravi/144144 Kliuki.net
Ники Михайлов на 26, Алисия не го поздрави

Ники Михайлов изненада феновете си с откровение навръх личния си празник

Ники Михайлов празнува рождения си ден днес. Вратарят става на 26 години и изненада феновете с откровено послание навръх празника си. Футболистът не крие, че изминалите 365 дена от живота ми не са били сред най-леките, но пък именно благодарение на тях е осъзнал кои са истинските хора в обкръжението му и кои са лицемерите.

[caption id="attachment_76881" align="alignleft" width="300"]Ники Михайлов става на 26 Ники Михайлов става на 26[/caption]

Това, което направи впечатление на феновете обаче е фактът, че за разлика от предишни години, този път Ники Михайлов не споменава нищо за жената до себе си - Алисия. Досега винаги вратарят се е обръщал лично към нея, за да й благодари, че е до него и да й каже, че я обича. Пред очите на всички.

Тази година обаче няма нищо такова. Нещо повече, самата Алисия също не обелва и дума за празника на любимия си. Феновете припомнят, че досега певицата винаги е публикувала умилителни снимки и послания, адресирани до половинката й. Тази година обаче и тя, точно като Ники Михайлов си мълчи навръх празника му.

И докато част от потребителите се притесниха, че отношенията между любимците им скърцат, други са на мнение, че на двете звезди просто им е писнало от излишния шум покрай тях. И затова са решили да отпразнуват рождения ден на Ники Михайлов тихо и без показност.