май 06, 2024

Ники Михайлов натиска дружка на Алисия пред нея (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/niki-mihaylov-natiska-druzhka-na-alisiya-pred-neya-snimka/145923 Kliuki.net
Ники Михайлов натиска дружка на Алисия пред нея (Снимка)

Ники Михайлов за пореден път унизи публично половинката сиНики Михайлов определено не изглежда като много влюбен мъж

Ники Михайлов за пореден път показа, че не държи особено на Алисия. Вратарят, който слага рога на половинките си при всеки удобен случай, дори и пред хора демонстрира пренебрежително отношение към певицата. Която за пореден път доказа, че е готова да преглътне всичко, само и само да бъде официалната жена до него. А пък колко са неофициалните, е отделен въпрос.

[caption id="attachment_88466" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов и Алисия Ники Михайлов и Алисия[/caption]

Последната обща снимка на двойката ясно показва какви точно са отношенията помежду им. Кадърът е от участие на Алисия, на което е присъствал и Ники Михайлов. А както се вижда от фотото, и куп златотърсачки, най-вероятно пишещи се за приятелки на изпълнителката. Въпросните госпожици буквално са налазили Ники Михайлов, който не изглежда да има каквото и да е против това. Дори напротив.

Вратарят се е притиснал доста плътно към едно от момчетата, въпреки че по същото време на коляното му е седнала Алисия. Която за пореден път се опитва да привлече вниманието му, но безуспешно. Футболистът е прегърнал през кръста половинката си, но с цялото си тяло е наведен към едно от момичетата, което го е прегърнало доста свойски през врата. А Михайлов-младши въобще не изглежда недоволен от факта.

Нито пък притеснен, че е игнорирал жената, в която уж е влюбен. Очевидно Алисия е свикнала на подобно отношение, тъй като не изглежда особено възмутена от действията на любимия си. Докога обаче звездата ще търпи да я унижават по подобен начин, чудят се феновете й. Особено след разкритието, че Ники Михайлов я ползва за параван да ходи на участията й, на които се намира и Николета Лозанова. Бившата му, която отмъкна Валери Божинов от Алисия.