май 01, 2024

Ники Михайлов не признава забрани - фучи с над 200 км/ч!

https://kliuki.net/kliuki/niki-mihaylov-ne-priznava-zabrani-fuchi-s-nad-200-kmch/144060 Kliuki.net
Ники Михайлов не признава забрани - фучи с над 200 км/ч!

Ники Михайлов не се притеснява ни от КАТ, ни от евентуални инциденти

Ники Михайлов веднъж вече беше участник в катастрофа, но явно не си е взел поука, хулят играча в нета, забеляза Kliuki.net.

Той се оказа недосегаем за КАТ и спокойно си фучи с над 200 км/ч, писа изданието HotArena.net. Магистралата му се вижда тясна за неговото Ламборджини, което редовно прелитало край останалите водачи, а никой не рискувал да закачи Ники Михайлов.

[caption id="attachment_73868" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов Ники Михайлов трябва да бъде спрян, защото не спазва правилата на пътя[/caption]

Потърпевш се оплака пред „Всеки ден”, че самият той се е разминал на косъм от инцидент. Щял да бъде отнесен от автомобила на Ники, а полицаите не го спирали, защото знаели кой стои зад волана.

Те се правели на дръж ми шапката и дори не смеели да го глобят, което е крайно възмутително за хората. Според мнозина, на такива не трябва да се налагат санкции, а директно да им се отнемат шофьорските книжки.

Мощното возило на Ники Михайлов със сигурност вдига и повече, но и той като всички, е редно да спазва законите. Негови приятели споделят, че той бил внимателен на пътя.

Колкото и да е сигурен в себе си обаче, не може да предвиди всички ситуации и по този начин застрашава живота на околните. Особено, когато вози сестра си Елинор или Валери – младши, гласят още коментарите.

На мястото на Алисия, аз не бих си пускала детето с Ники Михайлов, цъкат възмутени в нета.