юни 19, 2024

Ники Михайлов с палат за милиони! Препича се с Боби

https://kliuki.net/kliuki/niki-mihaylov-s-palat-za-milioni-prepicha-se-s-bobi/143554 Kliuki.net
Ники Михайлов с палат за милиони! Препича се с Боби

Ники Михайлов вече откри летния сезон, като публикува снимка заедно с Боби Михайлов как се препичат по бански

[caption id="attachment_69608" align="alignleft" width="300"]Ники Михайлов Ники Михайлов се препича с Боби Михайлов по бански - незаменимо![/caption]

Ники Михайлов се похвали с палата си за милиони във Верона. Националният вратар наистина не е пестил средства в избирането на дома си и живее в доста тузарски имот. Футболистът разполага с огромен басейн, панорамна гледка към Алпите и езерото и доста просторен двор.

Ники Михайлов вече откри летния сезон, като публикува снимка заедно с баща си Боби Михайлов как се препичат по бански, писа HotArena.net. И докато тялото на националния вратар не лъсва за първи път дибидюс в нета, то президентът на БФС по бански предизвика бурни коментари в нета.

„Уоу, Боби, прибери си телесата!“, „Защо не предупреждавате, че не е за хора със слаби сърца“ и прочие подмятания четем под снимките на Боби Михайлов по бански.

[caption id="attachment_69609" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов За да е гъзарско отвсякъде, дори хавлиените кърпи на Ники Михайлов са с бродирани инициали[/caption]

Прави впечатление и че Алисия отсъства от снимките.

Нищо чудно – гаджето на Ники Михайлов е недолюбвана от цялата фамилия и винаги когато Ники има семейна сбирка, певицата се изнася като мръсно коте.

Тъкмо миналата седмица беше редът на Алисия, когато двамата с футболиста се препичаха до басейна и танцуваха.

Модерно обзавеждане и лукс

Освен голям басейн и гледка от планини и палми, домът на Ники Михайлов прави впечатление и отвътре. Палатът му разполага с няколко спални, сауна и фитнес зала, където националът да се поддържа във форма.

И за да е гъзарско отвсякъде, дори хавлиените кърпи на Ники Михайлов са с бродирани инициали „NM13“ (13 за номера му на терена).

[gallery link="file" ids="69610,69611,69612,69613,69614,69615"]