март 20, 2023

Ники Михайлов с подарък втора употреба за Алисия (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/niki-mihaylov-s-podarak-vtora-upotreba-za-alisiya-snimka/145733 Kliuki.net
Ники Михайлов с подарък втора употреба за Алисия (Снимка)

Ники Михайлов потвърди слуховете, че е адски стиснат по отношение на гаджето си

Ники Михайлов с подарък втора употреба за певицата

Ники Михайлов за пореден път доказа, че е адски стиснат, когато става въпрос за гаджетата му. В случая за Алисия. Вратарят, който пръска луди пари за собствените си глезотийки, е решил да се отчете с подарък втора употреба за половинката си. И то точно за Коледа.

[caption id="attachment_87145" align="alignleft" width="300"]Алисия получи неприятна изненада от Ники Михайлов Алисия получи неприятна изненада от Ники Михайлов[/caption]

За известно успокоение на Алисия, изненадата й все пак не е от някой битак, а е кола. И по-точно Ауди Q7, за което, от сигурни източници знаем, че Ники Михайлов не си е направил труда да брои пари, за да го купи чисто ново. Напротив.

Футболистът е решил да мине метър и да подари на певицата употребявана кола. За която се е бръкнал с не повече от 25 хиляди лева. Които, на фона на космическата му заплата в турския Мерсин, където играе, са нищожни.

[caption id="attachment_87146" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов подари на Алисия кола на старо Ники Михайлов подари на Алисия кола на старо[/caption]

Очевидно обаче въпреки парите, с които разполага, Ники Михайлов не счита за нужно да се харчи за Алисия. Която търпи постоянните му изневери само и само да се води официалното му гадже.

За да замаже поне малко, че автомобилът е употребяван и да го направи да изглежда като нов, вратарят е поръчал да го пребоядисат. И то в розово, видяха от hotarena.net.

Естествено, Алисия не е изпаднала в кой знае каква еуфория от изненадата си. Нещо повече, изпълнителката качи снимка на Аудито в профила си в социалните мрежи, най-вероятно с намерение все пак да се изфука.

След като онлайн потребителите набързо разконспирираха, че подарък й е втора ръка, певицата изтри кадъра. Тъй като очевидно се срамува от стиснатия си приятел, който не счита за нужно да й купи нещо ново, смеят се форумци.