февруари 22, 2024

Ники Михайлов след раздялата: Алисия е единствената!

https://kliuki.net/kliuki/niki-mihaylov-sled-razdyalata-alisiya-e-edinstvenata/146115 Kliuki.net
Ники Михайлов след раздялата: Алисия е единствената!

Ники Михайлов е категоричен, че в раздялата му с певицата не е намесена друга женаНики Михайлов разкри защо се е разделил с Алисия

Ники Михайлов най-накрая проговори за раздялата си с Алисия. Вратарят реши да сложи край на спекулациите за краха на отношенията му с певицата и даде ясно да се разбере каква точно е причината за края на връзката им. И в нея не е намесена друга жена, нито пък уж многобройните му изневери, за които постоянно се пише. Но за които липсват категорични доказателства.

[caption id="attachment_89760" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов разкри защо се е разделил с Алисия Ники Михайлов разкри защо се е разделил с Алисия[/caption]

В профила си във Фейсбук Михайлов-младши обясни кое е довело до разлъката. А именно - прекалено голямото разстояние между двамата и фактът, че и той и вече бившата му половинка са се концентрирали изцяло върху кариерите си. И не им остава време един за друг. Въпреки раздялата обаче, Ники Михайлов е категоричен, че Алисия е единствената жена за него през последните четири години - колкото продължи връзката им.

Ники МихайловОсвен това вратарят изтъква, че певицата винаги ще има специално място в сърцето му, при това заедно със сина си Валерко. С когото Ники Михайлов се разбираше изключително добре. Футболистът е категоричен, че в живота му друга жена няма и скоро няма и да има.

И макар да твърди, че двамата с певицата са се разделили като приятели, действията на Алисия говорят съвсем друго. Според запознати певицата дори не иска сама да изнесе багажа си от дома на Ники в Турция, тъй като не иска да има контакт с него. За тази цел е изпратила брат си, който да събере нещата й. Можем само да гадаем дали причината за решението й е натовареният й от участия график или някаква обида, която изпълнителката е стаила в себе си спрямо бившия си.

Заради която не иска да го вижда.