март 28, 2024

Ники Михайлов смути Алисия - купи си тениска на Бориса!

https://kliuki.net/kliuki/niki-mihaylov-smuti-alisiya-kupi-si-teniska-na-borisa/143637 Kliuki.net
Ники Михайлов смути Алисия - купи си тениска на Бориса!

Ники Михайлов смути Алисия – купи си тениска на Бориса Тютюнджиева

Ники Михайлов смути Алисия, като си купи тениска на Бориса Тютюнджиева, научи Kliuki.net.

Играчът наля масло в интригата с бившата си и така предизвика редица коментари. Вероятно той се е надявал Къртицата да не съобщи за случилото се, тъй като е с благотворителна цел и не всеки държи името му да се знае.

[caption id="attachment_70379" align="alignright" width="300"]Ники Михайлов Ники Михайлов смути Алисия, купи си тениска на Бориса[/caption]

От сайта на предаването днес обаче обявиха официално, че Ники Михайлов е дал най-голямата сума в момента за акцията. Той се е сдобил с блузката на Бориса срещу 500 лева.

Средствата ще отидат по сметка на сдружение за изграждането на център за онкоболни деца. Сред всички участници в Къртицата, Ники Михайлов е избрал именно Бориса Тютюнджиева, чиято ръчно рисувана тениска да закупи.

Как ще реагира на този жест Алисия, засега си остава в тайна, но едва ли ще й стане особено приятно. Наскоро Ники беше категоричен, че всеки трети, който се замесва между тях, е излишен, защото те са си много щастливи заедно.

Но сега този негов ход определено успя да учуди околните. В мрежата вече обсъждат, че решението му е унизително за Алисия, която и без това търпи слуховете за неговите изневери.

Ники Михайлов върти тайна афера с Николета, гласят злите езици. Алисия си затваря очите за този факт, а сега ще трябва да преглътне и този намек на Ники към красивата Бориса Тютюнджиева.

А вие как приемате постъпката на Ники Михайлов?!