април 25, 2024

Никифор от "Женени от пръв поглед" откри любовта след шоуто (Старият ерген се фука с гадже, с Василена са в процес на развод)

https://kliuki.net/kliuki/nikifor-ot-zheneni-ot-prav-pogled-otkri-lyubovta-sled-shouto-stariyat-ergen-se-fuka-s-gadzhe-s-vasilena-sa-v-proces-na-razvod/157010 Kliuki.net
Никифор от "Женени от пръв поглед" откри любовта след шоуто (Старият ерген се фука с гадже, с Василена са в процес на развод)

Никифор от „Женени от пръв поглед” с ново гадже, старият ерген няма търпение да се разведе с Василена

Никифор от „Женени от пръв поглед” чака всеки момент да сложи законен край на брака си с Василена. Старият ерген, от когото капризната блондинка се разочарова още от пръв поглед е открил любовта. През уикенда Никифор, когото Василена нарече неудачник е завел приятелката си в трънския параклис на „Св. Петка”. Явно медийната популярност, която доби в шоуто му помогна да се уреди с жена. Която няма да е като претенциозната блондинка. Която даже не го запозна с дъщеря си защото изобщо не искала да се омъжва за него. [caption id="attachment_150131" align="aligncenter" width="550"]Никифор от "Женени от пръв поглед" откри любовта след шоуто (Старият ерген се фука с гадже, с Василена са в процес на развод) Снимка: Фейсбук[/caption] Русокоската, която е с куп подобрения по себе си бе истински разочарована от вида на жениха си. Както и от неговия социален статус. Придирчивата булка не отказа да мине под венчило с неудачника единствено заради договора, според който нито един участник няма право да откаже брак. Иначе дължи солени неустойки. Макар жениха изобщо да не отговарял на изискванията на Василена нейното отношение към младоженеца предизвика в мрежата буря от гневни коментари. Зрителите са на мнение, че психолозите на шоуто са за изхвърляне защото са подбрали несъвместими партньори. Василена се надявала да й намерят богат и заможен съпруг с поддържан външен вид и авторитетна професия. Избра ли й обаче стар ерген, който не отговарял на нито една от претенциите й. Родителите на блондинката я заплашили, че ще й отнемат апартамента, който й били подарили ако не разкара Никифор. Дори медения месец, на който бяха изпратени бе истински кошмар за тях. В крайна сметка новоизлюпеното семейство се разпадна и всеки поема по собствен път, предават от hotarena.net.