юли 14, 2024

Никол Андонова без грим засрами Мария

https://kliuki.net/kliuki/nikol-andonova-bez-grim-zasrami-mariya/143999 Kliuki.net
Никол Андонова без грим засрами Мария

Никол Андонова се показа без грим, харесаха я

Никол Андонова се пусна без грим. Съпругата на Митко Андонова сподели снимка, на която е без капка грим. Красавицата обаче изглежда толкова свежа и млада, че неслучайно приятелите й възкликват, колко е красива. И буквално засенчи Мария.

Любовната приказка между Димитър Андонов и Мария приключи преди около четири години. Двамата се разведоха набързо, без много шум, а певицата до последно си мълча за развода и отричаше да е истина. После се събра с Християн Гущеров и се наложи да си признае, че вече е свободна дама. А Митко не след дълго се показа с Никол.

[caption id="attachment_73417" align="aligncenter" width="300"]Никол Андонова засрами Мария Никол Андонова засрами Мария[/caption]

Двамата не парадираха с връзката си, стояха далеч от светлините на прожекторите, радваха се на любовта си. След година се роди и малкият им син, който Марая обожава. По-рано през годината двойката вдигна и приказна сватба. Последва не по-малко щастливо сватбено пътешествие из най-екзотичните дестинации.

[caption id="attachment_73419" align="aligncenter" width="226"]Съпругата на Митко Андонов е красавица Съпругата на Митко Андонов е красавица[/caption]

За новата си съпруга бизнесменът не спира да сипе суперлативи. Споделя, че обожава децата и не прави разлика между сина им и дъщеря му от Мария Марая. „Обожава и двамата, невероятно всеотдайна майка е“, казва още Митко за Никол Андонова. Която освен всичко друго не се срамува да се покаже без грим. И да засрами буквално Мария, тъй като няма пластични операции.