март 30, 2023

Никол Андонова отново засенчи Мария с визия (Снимкa)

https://kliuki.net/kliuki/nikol-andonova-otnovo-zasenchi-mariya-s-viziya-snimka/146452 Kliuki.net
Никол Андонова отново засенчи Мария с визия (Снимкa)

Никол Андонова блести с визия и стил

Никол Андонова пак засенчи Мария с визия и излъчване. Чаровната втора съпруга на бизнесмена Димитър Андонов отново е едни гърди напред в задочното медийно съревнование между двете съпернички. И то дори когато става въпрос за такива прозаични неща като селфита и позьорски фотоси.

[caption id="attachment_91638" align="alignright" width="300"]Никол Андонова блести с визия Никол Андонова блести с визия[/caption]

Как иначе, красивата и привлекателна Никол се занимава с дизайн и всичко актуално експериментира върху себе, и то доста успешно и професионално. И когато говорим за визия, за излъчване резултът е видим, достатъчно е да погледнем поне една от последните й снимки, за да се убедим в това.

Как ли приема всичко това суетната поп фолк фурия? Запознати споделят, че тя е губила досега почти всички волни или неволни сравнения между нея и настоящата госпожа Андонова. Само да припомним, че преди известно време Никол беше определена като жената, от която спира дъха ви. Тя е красива, приземена, харесваща живота си такъв какъвто е, без излишно да го допълва с „най” или „хай”. Жена със стил, живееща със собствените си ценности и идеали.

Никол АндоноваДокато изживяващата се като неповторима и много успяла жена, пайнерката приема изключително болезнено оценки и сравнения, които не са в нейна полза. А още повече, когато става въпрос за жената до първия й съпруг. В такива случаи егото й е изключително наранено и понякога влиза в словесни дуели. И е бясна, когато губи, припомнят от hotarena.net.

Явно има защо. Бившият й съпруг е щастлив с новата си любима. Той много преди Мария създаде второто си семейство и вече има поотраснало дете от Никол – син Ивайло. Самата Никол говори с искрена обич не само за собствения си син, а и за първото дете на съпруга си, дъщеричката му, като не прави разлика между двете деца.

Настоящата жена на Митко Андонов е приела Марая като част от семейство си. С много любов и всеотдайност се грижи за нея, когато се налага, споделя самата тя. А на Мария гледа с уважение като майка на много специално за нея дете.