юни 10, 2023

Никол Божинова рожденичка - Николета се изтъква на гърба й!

https://kliuki.net/kliuki/nikol-bozhinova-rozhdenichka-nikoleta-se-iztakva-na-garba-y/143171 Kliuki.net
Никол Божинова рожденичка - Николета се изтъква на гърба й!

Никол Божинова е рожденичка, а Николета не пропусна да изтъкне себе си

Никол Божинова е рожденичка, а Николета направи прочувствено послание, в което не пропусна да изтъкне себе си, недоволстват в мрежата, видя Kliuki.net.

[caption id="attachment_66197" align="alignright" width="300"]Никол Божинова рожденичка, а Николета изтъква себе си Никол Божинова рожденичка, а Николета изтъква себе си[/caption]

Прекрасното съкровище на Николета и Валери със сигурност ще има празник за чудо и приказ. Семейството се е погрижило на момиченцето, което навършва 2 годинки, да не му липсва нищо.

И самата плейметка се кълне, че занапред винаги ще я прави щастлива.

[caption id="attachment_66198" align="alignleft" width="300"]Никол Божинова получи трогателно послание за рождения си ден, но Николета не пропусна да се обяви за специална Никол Божинова получи трогателно послание за рождения си ден, но Николета не пропусна да се обяви за специална[/caption]

Това, което възмути околните е, че е използвала възможността, за да подчертае колко специална е тя.

„Николета, детето ти има рожден ден, ти отново се биеш в гърдите, за да дразниш други?!”, „Необяснима е реакцията на Николета, точно днес, когато поводът е на Никол Божинова...”, коментират усърдно във виртуала.

Известно е, че силиконката винаги търси начин да уязви своите конкурентки или противнички. Явно не смята да пропуска даже рождения ден на дъщеря си, въпреки че не всички са съгласни с поведението й.

В крайна сметка, Николета има право да се чувства номер 1, защото сладурана като Никол Божинова, си е дар от Бога, обобщават пък нейните фенове.

Вижте сами думите на Николета и как изненада наследничката си Никол Божинова!