юни 19, 2024

Николай Бареков крие снимки от сватбата! Виж ги само тук с Евгения

https://kliuki.net/kliuki/nikolay-barekov-krie-snimki-ot-svatbata-vizh-gi-samo-tuk-s-evgeniya/143825 Kliuki.net
 Николай Бареков крие снимки от сватбата! Виж ги само тук с Евгения

Николай Бареков крие снимки от сватбата си с Евгения

Николай Бареков и Евгения вдигнаха сватба през 2008-ма година.

Пищната церемония в Пловдив дори беше излъчвана по бТВ, което се стори крайно за зрителите. Всъщност 2 години по-рано, новоизгрелият политик се венча с половинката си пред общината, а после повтори ритуала в църква.

[caption id="attachment_71930" align="alignright" width="300"]Николай Бареков Николай Бареков крие снимките от сватбата си с Евгения
сн.: БУЛФОТО[/caption]

На подписа му кумуваше лично Бойко Борисов, а впоследствие Георги Първанов прати като подарък за младото семейство икона. Странно е, че повечето снимки от тогава липсват и според запознати, Николай Бареков умишлено ги крие, научи Kliuki.net.

Въпреки това, ние публикуваме кадър от този паметен момент, към който необяснимо защо лидерът на ББЦ не иска да се връща.

[caption id="attachment_71931" align="alignleft" width="300"]Николай Бареков Николай Бареков на първата си сватба, кумува му Бойко Борисов[/caption]

По-скоро не желае да бъде припомнен, тъй като от тогава насам смени доста „месии”, коментират в мрежата по адрес на Николай Бареков.

Дали е така или не, не може да се твърди със сигурност, но явно бившият телевизионен водещ има своите основания. За сватбата на Николай Бареков говореше цяла България, а той не пропусна да го направи супер показно и баровско.

Още тогава, известният с прякора си Дудука, използваше всяка възможност да бъде в центъра на вниманието.

А красивата му съпруга Евгения беше избрала дизайнерска рокля в мръсно бяло, която се сливаше със светлите й коси и кожа.

Вижте сами сватбата на Николай Бареков!