юли 22, 2024

Николай Бареков на море с Ингрид от Мис България?

https://kliuki.net/kliuki/nikolay-barekov-na-more-s-ingrid-ot-mis-balgariya/144564 Kliuki.net
Николай Бареков на море с Ингрид от Мис България?

Николай Бареков прикрива новата си връзка, плаща по 2 бона заплата на миската

Николай Бареков заби нова любовница. Новоизлюпеният политик е бил забелязан на морето заедно с участничката в Мис България Ингрид. Очевидци разказват, че са забелязали двамата заедно в Слънчев бряг да се разхождат по улиците, хванати за ръка, без изобщо да се смущават от хорските погледи.

[caption id="attachment_79568" align="alignright" width="300"]Николай Бареков заби Ингрид от Мис България? Николай Бареков заби Ингрид от Мис България?[/caption]

Според запознати връзката между Николай Бареков и Ингрид датира още от участието й в риалитито за най-красивата българка, което се излъчваше по ТВ7. По това време журналистът все още беше начело на медията и не е могъл да устои на прелестите на блондинката. За да не бъдат разкрити обаче, все още жененият Николай Бареков назначил 18-годишната тийнейджърка на работа при него на първоначална заплата 2 бона, научиха от hotarena.net.

"Каква длъжност изобщо може да заеме тя, какви компетенции има?", коментират онлайн потребителите. Действително, от профила на Ингрид във Фейсбук се забелязва, че тя е на морето с мъж, чиято самоличност не желае да разкрие. Нищо чудно цялата тази мистерия да е именно, за да бъде скрита връзката й с Николай Бареков. Който, както знаете, в момента е в процес на развод със съпругата си Евгения.

И има извънбрачен син от любовницата си Мария Календерска.