март 22, 2023

Николай Бареков на тест за забранени вещества преди изборите?

https://kliuki.net/kliuki/nikolay-barekov-na-test-za-zabraneni-veshtestva-predi-izborite/143695 Kliuki.net
Николай Бареков на тест за забранени вещества преди изборите?

Николай Бареков да се тества за дрога преди изборите, настоява столичния омбудсман Антоанета Цонева

Николай Бареков да проведе операция „чисти ръце“, преди да прави „честни избори“. Това призова бившия софийски омбудсман Антоанета Цонева и предизвика грандиозен скандал в социалната мрежа.

Думите й предизвикаха невиждан отзвук в мрежата, седмица преди евроизборите. Отдавна се говори, че известния политик и бивш телевизионер взима забранени стимуланти, но слуховете бързо бяха потушавани в публичното пространство. По думите на Антоанета Цонева, не само Николай Бареков, но и редица други политици трябва да дадат проби за дрога. В публичното пространство вече тръгнаха слухове, че зачервените очи на лидера на „България без цензура“ и вдъхновените му популистки речи се дължат именно на консумацията на „веселите кексчета“, пише електронното издание bgmak.eu.

[caption id="attachment_70795" align="aligncenter" width="300"]Пращат Николай Бареков на тест за дрога Пращат Николай Бареков на тест за дрога[/caption]

Други твърдят, че блесналия му поглед, твърде еуфоричното поведение, както и понякога твърде агресивната пропаганда“, се дължат именно на упойващи таблетки. От години се говори, че партийният лидер залита по забранени вещества, за да тушира огромното напрежение, на което е подложен и накрая стана повод да се дискредитира точно по време на предизборната кампания.

[caption id="attachment_70796" align="aligncenter" width="300"]Заподозряха лидера на ББЦ, че взима наркотици Заподозряха лидера на ББЦ, че взима наркотици[/caption]

Досега нито един от родните политици не се е подлагал на подобни кръвни тестове за дрога и забранени вещества. Намеците, че Николай Бареков взима стимуланти може би ще накарат държавните органи да въведат изследването за всички политици и депутати.