май 04, 2024

Николета диктува модата на Еридина Лозанова (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-diktuva-modata-na-eridina-lozanova-snimki/143945 Kliuki.net
Николета диктува модата на Еридина Лозанова (СНИМКИ)

Николета диктува модата на Еридина Лозанова, само тогава я показва на хората

Николета е модна диктаторка!

И ако няма на кого да си налага вкуса, то го прави на най-близките си. Азис вече е признавал, че се съветва с нея по отношение на марки и качество, но той го прави доброволно.

[caption id="attachment_72976" align="alignright" width="300"]Николета Николета диктува модата на Еридина Лозанова[/caption]

Докато за Валери Божинов и майката на Николета – Еридина Лозанова, нещата не стоят така, издават запознати, научи Kliuki.net.

Николета рядко показва родителката си. За сметка на това, тя редовно се перчи на снимки и позира за своите фенове.

[caption id="attachment_72977" align="alignleft" width="300"]Николета Николета смени драстично визията на майка си Еридина[/caption]

Ала за най-важната жена в живота си, както я представя, има време да я щрака за пред хората само на празници.

Тогава Николета я кипри, според представите си за актуални тенденции, и едва тогава Еридина Лозанова е достойна да лъсне на фотос. Както се случи на юбилея й.

Николета се похвали, че мама навършва достолепна възраст и веднага публикува фешън доказателство. Еридина се е спретнала с лятна шапка и широка туника, а плейметката й дала предварителни насоки как да изглежда на кадъра. Явно Николета обича да насърчава родата и съпруга си, че да не я излагат с кофти стил, смеят се в мрежата.

Прави впечатление, че визията на Еридина се промени драстично през последните години. Тя вече е много по-свежа, с топ прическа и подходящо за фигурата й облекло.

Поне тук Николета се е проявила отлично, защото понякога тя прави гафове, когато избира дрехи за себе си.

Вижте сами как Еридина се съобразява с модната диктаторка Николета!