юни 08, 2023

Николета и Валери изкараха кротък 8 март заедно – виж!

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-i-valeri-izkaraha-krotak-8-mart-zaedno-vizh/142902 Kliuki.net
Николета и Валери изкараха кротък 8 март заедно – виж!

Николета и Валери се запътиха в любимата си дискотека на 8 март, но изкараха съвсем кротко

Николета и Валери изкараха кротък 8 март в любимата си дискотека, видя Kliuki.net.

Няма и следа от бурните им партита, на които са свикнали те обикновено. Може би причината е, че във въпросната вечер са присъствали и още членове на семейството, най-вече тези от нежния пол.

[caption id="attachment_64019" align="alignright" width="300"]Николета и Валери изкараха кротък 8 март заедно Николета и Валери изкараха кротък 8 март заедно[/caption]

Валери Божинов обаче е решил да не ги остави сами в заведението и е бил неотлъчно до тях.

Николета и Валери обикновено купонясват до зори на празници, дали заедно или поотделно, но този път тотално изумиха околните със скромното си забавление.

Те дори не останали дълго, а пили по питие и после се прибрали у дома си. „Сигурно не са искали да бъде Николчето само, нали и тя е дама, браво на тях, ако заради нея са се прибрали навреме!”, коментират потребители в мрежата.

Николета вчера беше много доволна, защото е получила специален букет от съпруга си – огромен и с бели рози. Изглежда Божинови вече са оправили напълно отношенията си и се радват на хармония в брака си.

Въпреки, че историите им са втръснали на мнозина, то техните почитатели се радват изключително от този факт. „По-добре така, отколкото да расте още едно дете без двама родители…”, гласи мнението във виртуала.

Вижте сами какъв кротък 8 март изкараха Николета и Валери!