март 28, 2024

Николета и Валери нямат граждански брак?

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-i-valeri-nyamat-grazhdanski-brak/145609 Kliuki.net
Николета и Валери нямат граждански брак?

Николета и Валери изобщо не са семейство, сватбата им е била фалшиваНиколета и Валери не са сключили брак, свещеникът, който ги е венчал е разжалван

Николета и Валери нямат граждански брак! Бомбастичната новина от дни циркулира и онлайн пространството, а повод за нея станаха думите на свещеника, който е благословил църковния брак на двойката. Заради което е бил разжалван, тъй като се оказало, че плеймейтката и футболистът нямат сключен граждански брак. Без който пък нямат право да сключат и църковен такъв.

[caption id="attachment_86332" align="alignleft" width="300"]Сватбата на Николета и Валери може да се окаже бутафория Сватбата на Николета и Валери може да се окаже бутафория[/caption]

Самата сватбена церемония пък е била пълна бутафория, единствено с цел да се привлече вниманието на медиите. И не на последно място, да бъде подразнена Алисия, предишната половинка на Валери. Която Николета не спира да дразни, заяждайки се, че така и не е успяла да отведе футболиста до олтара. Ако информацията, че Николета и Валери нямат сключен граждански брак се окаже вярна обаче, моделката ще се окаже в същата позиция като певицата, която толкова ненавижда.

Николета и ВалериСпоред запознати именно липсата на подпис е причината Лозанова да си трае за изневерите на съпруга си и да си затваря очите за забежките му. Особено за шумната му афера с Моника Валериева. "Николета затова преглътна всичко, защото знае, че е на същото положение, на което беше Алисия. И ако беше вдигнала скандал, щеше да остане гола и боса, каквато беше преди Валери", категорични са онлайн потребителите.

От kliuki.net не се наемаме да твърдим доколко думите на свещеника и на феновете са истина. Ако обаче те се потвърдят, Николета ще бъде поставена в доста незавидна позиция. Тъй като, както всички добре знаем, любимата й тема на разговор е да изтъква как тя има здраво семейство и съпруг, за разлика от съперницата си Алисия.