май 30, 2023

Николета и Валери премахват любовните си татуси

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-i-valeri-premahvat-lyubovnite-si-tatusi/146409 Kliuki.net
Николета и Валери премахват любовните си татуси

Николета и Валери искат да заличат спомена за другия

Скандалната новина за развода на Николета Лозанова и Валери Божинов започва да прилича на скандинавска сага или не, по-точно на латиноамерикански сапунен сериал. Всеки божи ден в медиите и социалните мрежи новините за тях и техните отношения никнат като гъби след дъжд.

[caption id="attachment_91414" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова ще трябва да махне инициалите на Валери от китката си Николета Лозанова ще трябва да махне инициалите на Валери от китката си[/caption]

Последната и най-нова вест, която научаваме за звездната двойка е, че след развода, който им предстои трябва да заличат татуировките на ръцете си, където са татуирали инициалите с първите букви от имената на половинката си.

Малко след като сключиха брак Николета и Валери си направиха татусите, като знак на любовта им, но сега ще им се наложи да ги премахнат, финализирайки отношенията си. Николета веднага решила да се раздели с първите две букви от имената на съпруга си, за да не й напомнят за проваления брак и загрозяват фината й китка, споделят близки до известната плеймейтка.

Колегите на Валери Божинов пък разказват пред медиите, че е решил да нарисува нещо друго върху издайническите инициали, научиха от hotarena.net.

[caption id="attachment_91416" align="alignright" width="300"]Татусите на Николета и Валери Татусите на Николета и Валери[/caption]

Припомняме ви, ако вече сте забравили, че преди време феновете на Николета и Валери Божинови бяха възхитени, когато двамата се появиха с въпросните татуировки на ръцете си. Идеята бе оценена , като крайно романтична и всички харесаха изискано изографисаните инициали „NL” и„ VB” на вътрешната страна на китките на ръцете им.

Веднага след , като Ни Ло и Валери позираха с татусите, скептици разкриха, че идеята не е оригинална, а принадлежи на други. Две седмици преди това дъщерята на Уитни Хюстън и природеният и брат си изографисаха инициалите на майка си “WH”в знак на преданост и любов към легендарната певица. Нашите звезди не само откраднали идеята от децата, но и дефилирали публично по същия начин, като Бобо Кристина и Ник Гордън.