март 29, 2024

Николета и Валери разделени от Нова година, но крият

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-i-valeri-razdeleni-ot-nova-godina-no-kriyat/146367 Kliuki.net
Николета и Валери разделени от Нова година, но крият

Николета и Валери три месеца крият, че са разделени

Топ новината за развода на годината не слиза от първите страници на повечето светски издания. Преди седмица Николета Лозанова и Валери Божинов обявиха краят на връзката си във Фейсбук. Така решението им да се разведат стана водеща новина във всички новинарски и таблоидни издания. Истината обаче се оказва, че двамата са замислили раздялата преди доста време.

[caption id="attachment_91223" align="alignleft" width="300"]Николета и Валери са разделени от Нова година Николета и Валери са разделени от Нова година[/caption]

Божинов и Лозанова взели кардиналното становище относно личния си живот малко след ваканцията си, която прекараха на остров Мавриций, около новогодишните празници.

Два месеца двамата крият истината за раздялата си и не дават дори повод за слухове, че ще се развеждат. Остава въпросът, защо те толкова ревностно пазят това в тайна.

Според близки до обкръжението на известната двойка тв водещата и футболиста взели решение да не тиражират новината в медиите , заради слуховете и коментарите , които ще предизвика. Съвестните родители били предпазливи и заради малката си дъщеричка Никол, която ще навърши три години на 1 април. В името на детето те скрили истината за отношенията си.

През януари и февруари Николета заблуждава феновете, че всичко е наред , като залива социалната мрежата със сантиментални постове към Валери. Признания за любов , щастие и благодарности, съдържат лиричните съобщения към съпруга й във Фейсбук.

Естествено, откакто двамата признаха, че ще се развеждат подобни постове липсват в профила на моделката. Тя обаче е откровена и съобщава, че не търси съжаление, а държи живота си в собствените си ръце и е сигурна в успеха си дори разведена.

Николета Лозанова и Валери Божинов минаха под венчило през 2011 година. Футболистът предложи брак на любимата си доста нестандартно, по телефона, а годежния пръстен на плеймейтката донесе негов приятел.

През 2013 година младоженците обявиха, че ще се развеждат, но това се оказа евтин пиар трик заради новото таблоидно предаване на Лозанова „Папараци“, припомнят от hotarena.net.