март 29, 2024

Николета и Валери рекордьори по изневери (Топ 4)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-i-valeri-rekordyori-po-izneveri-top-4/146365 Kliuki.net
Николета и Валери рекордьори по изневери (Топ 4)

Николета и Валери определено водят първенството по изневери

Изневери и разводи преследват родните звезди. И ако някой се интересува кой на кого е изневерил, истината се оказва много проста. Никой не остава длъжен на другия и измяната се оказва взаимна.

Предлагаме ви Топ 4 на изневерите на българските звезди.

[caption id="attachment_91218" align="alignleft" width="300"]Николета и Валери водят по скандални изневери Николета и Валери водят по скандални изневери[/caption]

I. Николета и Валери

Слуховете за топ развода на годината тиражират две версии. Според мълвата Николета Лозанова изневерявала на Валери не с един, а с трима. Единият бил турски богаташ, вторият търгувал със зърно, а третият представете си бил Ники Михайлов, бившият й . Според другата версия, виновник за раздялата е Валери, който кръшкал на половинката си наляво и надясно и то с която свари. Разпуснатият футболист имал регистрации в интернет сайтове за платена любов. Лозанова пазела факти с разобличаващи данни от чатове със скандална репутация. В списъка с метресите му имало жени, които били на възраст от 15 до 50 години. Доста извратен вкус има Божинов, коментират запознати. Според тях тази версия е по-правдоподобна, научиха от Hotarena.net.

II. Жени и Стефан Манов – свободният брак

Преди да стане дума за развод между Жени и Тачо, медиите оповестиха за близостта на Манов със Зорница Линдарева. Тачо се закле, че е бил с Линдарева , след като с Жени са били разделени, но никой не му хвана вяра. При престоят им в къщата на Вип Брадър лъснаха жестоки истини. Излезе наяве, че Жени е изневерявала на Тачо с много мъже, между които и доста тузари. Двамата не се разведоха въпреки, че изкараха на показ кирливите си ризи.

III. Отчаяните съпрузи-Иван и Вихра

Преди три години избухна бомба, когато Иван Христов обяви, че се развежда с жена си Вихра. Само година преди това двамата сключиха брак. Продуцента сподели за връзката си с Ирина Сарачинова. Всички укоряваха Иван Христов, че е зарязал Вихра и малката си дъщеря Ава, заради Ирина, докато Опосума не разкри, че Вихра го е окичила с рога. Режисьорът Милан Кузов бил виновникът Иван Христов да се сдобие с рогата.

IV. Мара и Митко Андонов

Този развод остава забулен в догадки. Според клюките Мария изневерила на Митко със сегашния си съпруг Християн, а други твърдят обратното. Митко Андонов зарязал бившата си заради новата си съпруга Никол.