юни 23, 2024

Николета и Валери станаха за смях с целувките си! (Фото)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-i-valeri-stanaha-za-smyah-s-celuvkite-si-foto/143730 Kliuki.net
Николета и Валери станаха за смях с целувките си! (Фото)

Николета и Валери не пропускат случай да демонстрират колко са влюбени, феновете им се смеят

Николета и Валери преживяха сериозно сътресение в брака си след изневярата на футболиста. Изглежда обаче двамата са успели да преодолеят проблема и поне на пръв поглед изглеждат по-влюбени от всякога. Прекаленото им демонстриране на щастие обаче дойде в повече на феновете, които започнаха да им се подиграват.

[caption id="attachment_71061" align="alignleft" width="300"]Николета и Валери отново станаха за смях Николета и Валери отново станаха за смях[/caption]

А поводи за това много. Една от последните снимки на Николета и Валери не беше подмината от ироничните коментари на онлайн потребителите. На кадъра двамата както обикновено се целуват, показвайки на всички колко са влюбени. Бдителните почитатели обаче забелязаха, че и Николета и Валери са с отворени очи по време на този толкова интимен акт.

И веднага започнаха да им се смеят заради това. "То е ясно, даже и докато се целуват се оглеждат дали ги снимат", смеят се форумци. Както знаете, плеймейтката е известна с пословичната си мания да бъде постоянно център на внимание. За тази цел всичките й усилия са насочени към това хората да говорят за нея.

"Всичко при нея е с цел. Дори когато излиза на разходка с дъщеря си, си води фотограф, за да ги снима уж непринудено. За да може после да показва на всички каква страхотна майка е", смеят се феновете.