март 03, 2024

Николета и Валери в див скандал на летище София

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-i-valeri-v-div-skandal-na-letishte-sofiya/146111 Kliuki.net
Николета и Валери в див скандал на летище София

Николета и Валери са се изпокарали навръх Свети ВалентинНиколета и Валери спретнаха цирк на стотиците хора на летището

Николета и Валери се изпокараха жестоко на летище София. Звездната двойка спретна грандиозен цирк пред очите на стотици свидетели, които не можеха да повярват на случилото се. Плеймейтката и футболистът буквално пристигнали с гръм и трясък на аерогарата като очевидно кавгата им вече било започнала. И то навръх деня на влюбените - 14 февруари.

[caption id="attachment_89738" align="alignright" width="300"]Николета и Валери не за пръв път си крещят пред хора Николета и Валери не за пръв път си крещят пред хора[/caption]

Двамата си крещели, без да се съобразяват, че всички наоколо ги чуват. Малко преди да се чекират за полета си, напрежението помежду им ескалирало до невъобразима степен и уж влюбените започнали да си разменят и обиди. Очевидци разказват, че буквално цялото летище замряло и зяпало цирка на известната двойка. Скандалът се разраснал дотолкова, че Николета най-демонстративно си взела куфара, връцнала се и напуснала аерогарата с такси, отказвайки да тръгне с Валери за Италия. Където всъщност двамата трябваше да посрещнат 14 февруари.

Приятелки на Лозанова разказват, че тя била толкова бясна, че веднага щом се прибрала, събрала два сака с дрехите на половинката си и ги стоварила пред вратата. Футболистът пък дори не си направил труда да й се обади, когато си прибрал нещата, научиха от vsekiden.com. Ясно че, че Божинов не е пренощувал при семейството си, но си остава мистерия къде е прекарал нощта - дали на хотел, при приятел или пък при друга жена.

Факт е, че на следващия ден след скандала плеймейтката се опита да оправи нещата, пускайки трогателни обяснения в любов към Валери по случай рождения му ден. Направи впечатление обаче, че те са от името на децата, не и от нейно. Дали този път раздялата между двамата е необратима? Предстои да разберем.