април 19, 2024

Николета и Валери - заедно и щастливи на рождения ден на малката (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-i-valeri-zaedno-i-shtastlivi-na-rozhdeniya-den-na-malkata-snimki/146478 Kliuki.net
Николета и Валери - заедно и щастливи на рождения ден на малката (Снимки)

Николета и Валери се събраха за рождения ден на дъщеря си Никол

Николета и Валери заедно посрещнаха рождения на дъщеричката си Никол. Тази новина отново разбуни духовете в медиите. Едва ли някой очакваше, че след толкова оплювки и гюрултия в мрежата те ще скрият оръжията и ще се съберат за щастливото събитие. Специално за тържеството татко Валери долетя от Италия.

[caption id="attachment_91767" align="alignleft" width="300"]Николета и Валери се събраха за рождения ден на Никол Николета и Валери се събраха за рождения ден на Никол[/caption]

Щастливи и усмихнати двамата родители забравиха скандалите от последния месец и организираха детско парти с лайтмотив „Маша и мечокът“ в чест на малката принцеса. Събитието бе отпразнувано на 3 април в елитен столичен мол.

Майката и рожденичката бяха стъкнати с едни и същи рокли в преобладаващ червен цвят, а даже и обувките им бяха еднакви. Колко са красиви и колко си приличат, шепнеха гостите. Като две капки вода са.

На партито в чест на Никол бяха поканени много деца с техните родители. Игри и веселие огласиха детския кът на мола. Не липсваха и много подаръци. Малкият Валерко пък непрекъснато преследваше Никол и в сюблимният момент с тортата и духането на свещичките искаше да й помага.

Гостите не пропуснаха да отбележат, колко щастливи изглеждат Николета и Валери заедно. Веднага тръгнаха слухове , че двамата отново са се събрали и дори са се отказали да се развеждат. Дали добре играха ролите си или наистина е така, недоумяват очевидци.

Всичко това прилича на красива приказка, а дали няма да й дойде краят, споделят присъствали. Възможно е Божинови да са се споразумели и в името на децата си да са запазили цивилизовани отношения. Все пак трябва да са отговорни родители и да се грижат за спокойствието на своите наследници. Държаха се като истинско семейство, коментират запознати, научиха от hotarena.net.

Николета и Валери Николета и Валери Николета и Валери