май 22, 2024

Николета и Валери зарязаха малката точно на Коледа!

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-i-valeri-zaryazaha-malkata-tochno-na-koleda/142067 Kliuki.net
Николета и Валери зарязаха малката точно на Коледа!

Правещата се на майка за пример плеймейтка бе да се замисли заряза детето си, за да чупи стойки на Малдивите

Безспорно Николета Лозанова е сред най-обсъжданите личности в публичното пространство. Плеймейтката е готова на всичко, за да убеди феновете, че не е просто едно красиво лице, а притежава талант на водеща като в същото време е и перфектна майка.

[caption id="attachment_58061" align="alignleft" width="293"]Николета и Валери прекараха Коледа без дъщеря си Николета и Валери прекараха Коледа без дъщеря си[/caption]

С първото моделката не се справя особено успешно, ако се съди по подигравателните коментари за предаването й "Поверително от НЛ". Изглежда обаче и ролята на майка не й се удава особено успешно, коментират форумци. Николета и съпругът й Валери Божинов отпрашиха за Малдивите, където посрещнаха Коледа в екзотична обстановка. Двамата обаче забравиха нещо изключително важно. Дъщеря им Никол май не е на пътешествието заедно с родителите си, алармираха втрещени потребители.

Съдейки по снимките, които Лозанова ежедневно бълва в профилите си в социалните мрежи, тя и футболистът са си изкарали чудесно на светлия празник само двамцата. Докато малката Никол най-вероятно е била поверена в ръцете на бавачки, далеч от родителите си. "Безобразие! Тези двамата трябва да се засрамят от себе си", коментират възмутени феновете.

Припомняме ви, че още три дена преди Коледа - на 22 декември, плеймейтката побърза да се изфука, че е с Валери на Малдивите. Без дъщеря им.