март 29, 2024

Николета избяга от Валери след скандала с Михайлов

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-izbyaga-ot-valeri-sled-skandala-s-mihaylov/142340 Kliuki.net
Николета избяга от Валери след скандала с Михайлов

Плеймейтката замина извън България след новината за развода

Скандалните разкрития за Николета Лозанова и Ники Михайлов накараха плеймейтката да потъне вдън земя. Откакто се разчу, че красавицата е кръшкала на Валери с бившето си гадже, Николета не смее да се покаже от срам. [caption id="attachment_60015" align="aligncenter" width="300"]Ni Lo 22 Николета избяга от България[/caption]

Вече няколко дни Лозанова не е активна в социалните мрежи, а преди това нонстоп пускаше статуси и снимки. Единственият кадър е от преди от самолет, с което даде да се разбере, че е извън страната, но с кого и къде, не е ясно.

Според светски хроникьори, плеймейтката е духнала за Италия, за да се скрие от медиите, а и за да избегне скандала с Божинов. След като Валентин Кулагин я направи за срам, моделката дълго няма да може да вдигне глава. [caption id="attachment_60017" align="aligncenter" width="300"]Моделката напусна страната Моделката напусна страната[/caption] Самата Николета вече няколко дни не е активна и в социалните мрежи. Скандалните разкрития накараха плеймейтката да се покрие за дълго, далеч от светлините на прожекторите. Както вече ви съобщихме, след разкритията за италианската афера на Николета, Валери е твърдо решен да се разведе с нея. Приятели на футболиста са категорични, че му е писнало от изцепките на съпругата му и е взел решение да разтрогне окончателно брака им. В столичния хайлайф пък се шушука, че след скандала Лозанова вероятно е решила, че няма смисъл да крие повече истинските си отношения с Ники Михайлов. И е отляла именно при него, докато бурята отшуми.