октомври 06, 2022

Николета изпростя тотално: Детето на Велина има моя чар!

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-izprostya-totalno-deteto-na-velina-ima-moya-char/142522 Kliuki.net
Николета изпростя тотално: Детето на Велина има моя чар!

Николета изпростя тотално и обяви, че детето на сестра й Велина, всъщност е наследило лично нейния чар…

Николета изпростя тотално – тя обяви, че детето на сестра й Велина, е наследило нейния чар?!

[caption id="attachment_61241" align="alignright" width="300"]Николета изпростя тотално - детето на сестра й Велина наследило чара си не от мама... Николета изпростя тотално - детето на сестра й Велина наследило чара си не от мама...[/caption]

Kliuki.net се натъкна на коментари, които остро осъждат поведението на Николета. Тя в прав текст намеква, че всъщност момченцето на Велина Лозанова няма как да е взело красота от майка си.

„Това е абсолютна гавра!”, „Не стига, че сестра й поначало стои в нейната сянка и все се изтъква, а сега да каже такова нещо и за наследника й – наистина е прекалено!”, изригнаха във виртуала по адрес на Николета.

За самочувствието на моделката всички са чували. То е толкова голямо, че тя дори се мисли за център на Вселената, както неведнъж се е опитвала да ни убеди.

Николета обаче също е родител и чудно, че не се замисля как обижда сестра си Велина?! А симпатичният син на Велина определено предизвика комплименти в околните.

Феновете на Николета веднага й напомниха, че той е взел скулите от майка си, както и че е одрал кожата на баща си. Съпругата на Божинов ни най-малко не се трогна от тези уточнения, тя е сигурна, че племенникът й, с когото се гордее, просто е нейно копие…

„Не знам как Велина я търпи да праска подобни глупости в мрежата?!”, възмущават се още след думите на Николета.