октомври 06, 2022

Николета, къде е горната ти устна? (Фотошоп гаф)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-kade-e-gornata-ti-ustna-fotoshop-gaf/146258 Kliuki.net
Николета, къде е горната ти устна? (Фотошоп гаф)

Николета Лозанова отново стана за смях с обработката на снимките си

Николета Лозанова не се научи как да не се излага

Николета Лозанова за пореден път се издъни жестоко с фотошопа. Плеймейтката от години се мъчи да се прави на снимките си по-красива отколкото всъщност е и въпреки всичко не успя да се научи как точно трябва да използва обработващите програми. За да може резултатът да радва окото, а не да предизвиква див смях в онлайн потребителите.

[caption id="attachment_90644" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова пак се орезили с фотошопа Николета Лозанова пак се орезили с фотошопа[/caption]

Уви, нищо такова. Моделката все така нескопосано обработва снимките си, а вече дори и най-верните й фенове започнаха да я съветват да се спре малко. Или поне да се довери на специалист. На една от последните си снимки Николета Лозанова буквално си е изтрила горната устна в стремежа си да я направи да изглежда по-плътна. Вместо това обаче е успяла да си докара единствено едно размазано петно на мястото, където трябва да е джуката й.

"Къде са ти устните", хилят се онлайн потребителите. Които все по-често вземат на подбив моделката заради манията й по селфитата. И по-точно по обработените селфита. Освен, че си е изтрила напълно горната джука, Лозанова за пореден път си е махнала и едната ноздра на носа.

Което всъщност, не е нещо ново за нея, тъй като и друг път го е правила. "Може пък просто да се харесва с една ноздра, знае ли човек", заливат се от смях форумци. За съжаление обаче плеймейтката отказва да обърне внимание на подигравките по неин адрес. Отчитайки ги единствено като поредната порция завист от хора, които искат да бъдат на нейно място.

Е, да, ама не. Така де, кой иска да има само една ноздра и само една джука?