април 19, 2024

Николета Лозанова без фотошоп - като "питка" в лицето (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-bez-fotoshop-kato-pitka-v-liceto-snimka/144040 Kliuki.net
Николета Лозанова без фотошоп - като "питка" в лицето (Снимка)

Николета Лозанова без фотошоп и със загащени до ушите панталонки - тази гледка взриви феновете

Николета Лозанова без фотошоп винаги е представлявала любопитна гледка. На необработените си снимки съпругата на Валери далеч не блести с естествената красота, която твърди, че притежава по рождение. Само дето колкото и да се напъва, феновете са напълно наясно, че Николета Лозанова без фотошоп не се различава кой знае колко от всяко средностатистическо българско момиче.

[caption id="attachment_73723" align="alignleft" width="242"]Николета Лозанова без фотошоп Николета Лозанова без и с фотошоп (на малката снимка)[/caption]

Явно обаче тя самата дотолкова се е вживяла в ролята си на уникална и неповторима, че пропуска, че когато качва свои необработени снимки в профилите си в социалните мрежи, истината за визията й лъсва. "На други снимки си по-висока и слаба, тук лицето ти изглежда като питка. Явно не е имало време за фотошоп", хилят се форумци към един от последните кадри на плеймейтката. На който няма и следа от издълженото й, скулесто лице.

Стайлингът на Николета Лозанова също предизвика не малко подигравки. Госпожа Божинова е обула къси панталонки, които е загащила чак до кръста си. "Трябвало е да се огащи още по-нагоре", заливат се от смях феновете. "Колкото и да е модерно в момента, на нея не й отива, прекалено е ниска. Толкова висока талия ходи само на високи, стройни жени", коментират пък модните експерти.