април 19, 2024

Николета Лозанова го закъса, вика тв екип за реклама

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-go-zakasa-vika-tv-ekip-za-reklama/143932 Kliuki.net
Николета Лозанова го закъса, вика тв екип за реклама

Николета Лозанова съвсем го закъса, вика екипа си за пиарНиколета Лозанова с

ъвсем го закъса. Плеймейтката се принуди да извика собствения си екип от "Поверително", само и само да си направи малко реклама. По време на пътуването до Лондон, водещата на тв таблоида бе посрещната не само от семейството си, но и от цялата си компания папараци. Освен, че зорко следяха Николета и Валери, от екипа на Лозанова се постараха да й направят уникален пиар. Използвайки се разбира се, малката Никол, която отново застана в центъра на обективите, за да подобри имиджа на майка си.

Срещата на Николета Лозанова с Ивана, събирането с Валери и детето също не бяха пропуснати и надлежно запечатани. А плеймейтката доволно остави дъщеря си Никол отново под светлините на прожекторите.

[caption id="attachment_72860" align="alignleft" width="300"]Николета пак си извика папараците, за да си прави реклама Николета пак си извика папараците, за да си прави реклама[/caption] Малката кукла, бе обявена за най-голямата модна икона сред децата у нас, а също така отнесе куп комплименти. Със сигурност принцесата на Валери и Николета е прекрасна и напълно ги заслужава, но поведението на Лозанова никак не се понрави на майките. [caption id="attachment_72861" align="alignright" width="300"]В центъра на събитията - Никол, която гради позитивен имидж на мама В центъра на събитията - Никол, която гради позитивен имидж на мама[/caption] „Какъв родител е, щом вика цял телевизионен екип, за да й снимат детето“, „Това е прекалено просто, тази жена наистина се оля“, гласят още коментари по случая в мрежата.