февруари 01, 2023

Николета Лозанова и Ники Михайлов се вихрят в нощен клуб (Непоказвана снимка)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-i-niki-mihaylov-se-vihryat-v-noshten-klub-nepokazvana-snimka/142545 Kliuki.net
Николета Лозанова и Ники Михайлов се вихрят в нощен клуб (Непоказвана снимка)

Николета Лозанова и Ники Михайлов буквално изчервяват хората с невъздържаната си проява на страст

Николета Лозанова и Ники Михайлов имаха бурна връзка преди години. Която, според много хора, все още не е приключила. Двамата постоянно са набеждавани, че продължават да се срещат тайно, макар вече да имат други сериозни половинки. За никого обаче не е тайна, че връзката между тях беше повече от страстна и изпепеляваща.

[caption id="attachment_61411" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова и Ники Михайлов имаха бурна връзка Николета Лозанова и Ники Михайлов имаха бурна връзка[/caption]

От kliuki.net се сдобихме с уникално архивно фото, показващо Николета Лозанова и Ники Михайлов в разгара на любовната им история. На кадъра ясно се вижда как все още русата плеймейтка, стъкната с миниатюрно сутиенче с камъни, се е настанила доволно в скута на вратаря. Който пък е повече от очевидно, че не може да откъсне очи от прелестите й.

Интересно обаче как ли ще реагира съпругът на Николета - Валери Божинов, като види фотото. Както и половинката на вратаря - Алисия. "Със сигурност ще са бесни. Връзката между Николета Лозанова и Ники Михайлов все още не им дава мира", коментират форумци.

Както знаете, в светското пространство упорито се шушука, че любовта между Николета Лозанова и Ники Михайлов не е затихнала и двамата продължават да се срещат тайно. Зад гърба на новите си половинки.