февруари 02, 2023

Николета Лозанова и Йоко скочиха на Мегз заради Карбовски: Смешни неща! Зелена си, да не кажа тъпа! (Вижте как я наредиха)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-i-yoko-skochiha-na-megz-zaradi-karbovski-smeshni-neshta-zelena-si-da-ne-kazha-tapa-vizhte-kak-ya-narediha/161813 Kliuki.net
Николета Лозанова и Йоко скочиха на Мегз заради Карбовски: Смешни неща! Зелена си, да не кажа тъпа! (Вижте как я наредиха)

Николета Лозанова и Йоко отвърнаха на обвиненията на Мегз

Разправията между Мартин Карбовски и дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз е на път да засенчи доста по-важни теми в държавата. От дни се изредиха редица светски персони да коментират сексуалните намеци на журналиста към популярни дами. Момата от Раковски изкара чатове с палави оферти от Карбовски, а не пропусна да разкрие и връзките му с властта в лицето на президента Румен Радев, заради което водещият на "Втори план" се закани да я съди. С обширен коментар по адрес на Каканашева се разписа и позабравената певица Йоана Захариева-Йоко. Публикуваме едно към едно посланието й, което отправи към риалити фурията. "Мигленче, Мегз или там както ти е прякорът, ако беше една идея по-умна щеше да знаеш, че от определена възраст нататък ние си избираме мъжете и ние сме тези, които решаваме кога ще спим с тях! Това със сексуалните намеци и предложения е разкошна възможност за нас жените, от която смело трябва да се възползваме за да манипулираме мъжкия свят предимно в главата (не уточнявам коя). Играта на “куче и котка” е вечният номер в медийния бранш и не само, в случая с Мартин е неговата запазена марка. [caption id="attachment_173539" align="aligncenter" width="300"]Николета Лозанова Мегз Снимка: фейсбук[/caption] Зелена си още, миличка, да не кажа тъпа! ....вместо да се наслаждаваш на превъзходството си, защото красивите и млади жени притежават невиждана власт от позиция на годините си. Ти като една истински несигурна, фалшива, тотално невярваща и объркана жена, с нула самочувствие, без грам мозък опорочи женската ни общност като реши да правиш евтини номерца и да си пускаш скрийншотове от личния чат с Карбовски. Срам и позор популярна личност да хленчи по този начин и публично да унижава друга популярна личност след като години наред е била на хранилка именно при същия човек. Урок I-ви в медийното пространсво: “Сексът е разменна монета, от теб зависи как ще я похарчиш!” Поздрави: Кака ти Йоко" Името на Николета Лозанова също бе намесено и в грандиозен скандал. Мегз твърди, че Николета и други плеймейтката са се отплащали на журналиста Мартин Карбовски със сексигри, за да са част от предаването му. Досега повечето замесени в скандала се бяха изказали по темата с изключение на Лозанова. "Тези неща са доста смешни за мен - каза Лозанова. - Не очаквайте да коментирам темата", добави Николета, която през годините е показвала голяма близост с Мартин Карбовски, пише hotnews.bg.