април 15, 2024

Николета Лозанова – имало едно време! Ето как не криеше яките си крака

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-imalo-edno-vreme-eto-kak-ne-krieshe-yakite-si-kraka/142642 Kliuki.net
Николета Лозанова – имало едно време! Ето как не криеше яките си крака

Николета Лозанова от времето, когато въобще не криеше яките си крака, но после отслабна драстично

Николета Лозанова лъсна в стара снимка, която подсказва, че тя въобще не криеше яките си крака!

Kliuki.net забеляза, че на страницата за всички, които не понасят плейметката, отново се изгавриха с миналото й.

[caption id="attachment_62077" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова в миналото - не криеше яките си крака Николета Лозанова в миналото - не криеше яките си крака[/caption]

Всъщност, навремето Николета Лозанова си беше едно обикновено момиче – с повече килограми тук-таме, изглеждаща прилично, но пък позираше смело, при това без фотошоп.

Резултатът е ето такъв!

Николета Лозанова сега коригира всички свои несъвършенства, а освен това отслабна драстично, за да прави впечатление на по-стройна. Нали е моделка, подразбира се, че трябва да се доближава до перфектните мерки.

Природата е дала някои предимства на съпругата на Божинов, но със сигурност ръстът не е сред тях. И това е голямата мъка на Николета Лозанова, смеят й се в мрежата.

Такива подигравки често се сипят зад гърба й, въпреки че са прекалено груби и нетактични. Не е ясно с какво хубавицата успява толкова да подразни хората, че да злобеят зад гърба й по този начин.

Фактите обаче си остават такива, както и истинската визия на НиЛо, която днес грее като рекламно лице и не спира да се изтъква, че е номер 1. Няма звезда, която да е съумяла да покрие следите от годините, в които още не е била известна, така че и Николета не е подмината от подобни атаки.

Вижте сами като каква грее тук тя и как никак не крие яките си крака – разпищолената Николета Лозанова!