април 19, 2024

Николета Лозанова иска 250 бона издръжка от Валери!

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-iska-250-bona-izdrazhka-ot-valeri/146325 Kliuki.net
Николета Лозанова иска 250 бона издръжка от Валери!

Николета Лозанова е намислила да си уреди живота веднъж завинагиНиколета Лозанова смята да изцеди напълно Валери

Николета Лозанова е намислила да изцеди Валери до дупка при развода им. Плеймейтката ще настоява за баснословната издръжка от 250 бона на година! Или казано по друг начин, по над 20 хиляди на месец. И това за цял живот.

[caption id="attachment_91029" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова смята да изцеди до дупка Валери Николета Лозанова смята да изцеди до дупка Валери[/caption]

Естествено, моделката се опитва да изкара, че исканата сума е заради дъщеря им Никол, за която ще трябва да се грижи сама след развода. Освен това Лозанова ще поиска за нея да остане и огромният апартамент на футболиста в столичния квартал Манастирски ливади, който един ден щял да бъде за Никол.

Като мотив за огромните си искания, Николета Лозанова изтъква изневерите на футболиста, научиха от Hotarena.net. За които твърди, че има солидни доказателства, с които да го принуди да й плаща толкова, колкото поиска.

Друг е въпросът, че плеймейтката се кълнеше, че не е с Валери заради пари. И дори беше скочила срещу Алисия, когато поиска преди време абсолютно същата издръжка - по 20 хиляди на месец за сина им Валери-младши.

Тогава Николета не спря да бълва огън и жупел срещу певицата, че е алчна, меркантилна и не се интересува от друго, освен от парите на Божинов. Съдейки по действията й сега, Лозанова май не се различава особено от майката на първото дете на съпруга си.

Единствената разлика е, че двамата имат сключен граждански брак (за който липсват доказателства, така че и това не е сигурно). Докато за Алисия се знаеше, че живее с Валери на семейни начала, но без подпис.

Именно и този факт, освен доказателствата за предполагаемите изневери на футболиста, смята да използва Николета, за да си осигури бъдещето.