април 24, 2024

Николета Лозанова изловила Валери на калъп в Правец, като Алисия?

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-izlovila-valeri-na-kalap-v-pravec-kato-alisiya/146346 Kliuki.net
Николета Лозанова изловила Валери на калъп в Правец, като Алисия?

Николета Лозанова сгащила мъжа си в същата ситуация, в която и Алисия преди времеНиколета Лозанова е изловила Валери на калъп в Правец

Николета Лозанова е изловила Валери на калъп в Правец, досущ като съперницата си Алисия преди години. Ако се вярва на слуховете, плеймейтката се е усетила, че футболистът ходи в Правец, за да се забавлява с други жени и веднъж го проследила.

[caption id="attachment_91135" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова изловила Валери в Правец Николета Лозанова изловила Валери в Правец[/caption]

А това, на което станала свидетел изобщо не й се е понравило, разказват нейни близки. Николета Лозанова буквално заловила съпруга си на калъп с още няколко момичета, които забавлявали него и приятелите му. Видяното било повече от достатъчно, за да може моделката да изнудва Божинов при развода им за колкото се може по-голяма издръжка, научиха от hotarena.net.

Освен това пишман водещата се кълне, че притежава и още компромати за изневерите на Валери. Които ще видят бял свят, ако той не се съгласи на нейните условия при разтрогването на брака им. А тази възможност определено притеснявала футболиста.

Любопитното е, че ситуацията, в която е изпаднала Николета Лозанова в момента е досущ еднаква със случилото се с вечната й съперница Алисия преди години. Публична тайна е, че докато певицата все още беше с Валери, тя го излови на калъп с момичета отново в Правец. Тогава заедно с нея беше и близката й дружка Христина Витанова, тогавашната половинка на Благой Георгиев. И майка на двете му деца.

Измамените жени издебнали неверните си половинки и ги сгащили по бели гащи (а може би и по без тях) в Правец. Като едната завардила вратата, а другата прозореца на наетия от тях апартамент, за да не могат футболистите да избягат.