април 02, 2023

Николета Лозанова кръшкала на Ники Михайлов с Благой Георгиев

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-krashkala-na-niki-mihaylov-s-blagoy-georgiev/144281 Kliuki.net
Николета Лозанова кръшкала на Ники Михайлов с Благой Георгиев

Николета Лозанова също минала през леглото на неверния футболист

Николета Лозанова се оказа поредната бройка на неверника Благой Георгиев. Това обаче не означава, че бракът й с Валери Божинов е в опасност. Не за друго, а защото заварката с Джийзъса станала преди години. Когато Николета Лозанова имаше връзка с друг съотборник на Благой - Ники Михайлов.

[caption id="attachment_77774" align="alignleft" width="300"]Николета Лозанова е минала през леглото на Благой Георгиев Николета Лозанова е минала през леглото на Благой Георгиев[/caption]

Уж голямата им любов обаче не попречила на плеймейтката да се метне в леглото на всеизвестния сваляч и бройкаджия. Близки до моделката се кълнат, че докато Георгиев играел в Германия, Николета Лозанова доста честичко отскачала до там, за да се видят. В същото време настоящата госпожа Божинова поддържала отношенията си и с Михайлов-младши, научиха от Blife.bg. А Валери Божинов е бил все още само техен съотборник. И евентуална цел, смеят се форумци.

Ако този слух се окаже верен, то Валери със сигурност има защо да се притеснява. Както знаете, преди няколко седмици Николета Лозанова и Благой се засякоха в столична дискотека и цяла нощ не се отделиха един от друг. Очевидци разказват, че двамата откровено флиртували, без да им пука, че ги са обект на десетки любопитни зяпачи.

"Явно са си имали нещо преди и нищо чудно да го подновят. Горкият Валери!", клатят глави форумци.