май 18, 2024

Николета Лозанова купонясва с непознат в Монако (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-lozanova-kuponyasva-s-nepoznat-v-monako-snimki/145119 Kliuki.net
Николета Лозанова купонясва с непознат в Монако (Снимки)

Николета Лозанова заряза Валери, забавлява се с непознат мъжНиколета Лозанова за пореден път показа, че не се вълнува особено от мъжа си

Николета Лозанова купонясва с непознат мъж в Монако! Плеймейтката използва почивката си заради изборния ден и фактът, че снощи нямаше епизод на "Папараци", за да си организира една бърза екскурзия до миниатюрната държава. Естествено, госпожа Божинова не пропусна да сподели снимки от воаяжа си. Любопитното обаче е, че изглежда, че Николета Лозанова е заминала на екскурзията без съпруга си Валери.

[caption id="attachment_83186" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова се забавлява в Монако Николета Лозанова се забавлява в Монако[/caption]

Феновете на двойката се усъмниха, че плеймейтката е придружавана от футболиста, който има мачове в първенството на Италия и няма как да отсъства. Това обаче очевидно не смущава законната му половинка. Която бързо бързо се уреди с компания. На една от снимките си от Монте Карло Николета Лозанова с кеф позира с мъж, чиято самоличност онлайн потребителите не успяха да разгадаят. Ясно е обаче, че това със сигурност не е Валери.

Николета ЛозановаДвамата с непознатия си прекарват повече от добре, като моделката не пропусна да се изфука и със снимка от нощния клуб, в който са отишли на купон. Явно Ни Ло ни най-малко не се смущава от факта, че е зарязала мъжа си, за да се забавлява с друг, коментират възмутените форумци. Разбира се, има минимален шанс Валери да е заедно с компанията и просто да се крие зад кадър.

Николета ЛозановаШансът за това обаче е наистина много много малък, най-вече заради програмата в италианското първенство, която не му позволява да отсъства току така, само за да угажда на прищевките на жена си да пътува. А пък и ако бяха заедно, Николета нямаше да пропусне да качи тяхна обща снимка, за да покаже колко са щастливи и влюбени, убедени са феновете. Не за друго, а за да натрие носа на Алисия, смеят се форумци.