юни 11, 2023

Николета Лозанова лъсна по миниатюрен бански (Плеймейтката разпали страстите, но я погнаха, че е вечно намусена – Снимка)

Застаряващата плеймейтка умело разпалва страстите, но я критикуват, че никога не се усмихва

https://kliuki.net/bg-kliuki/nikoleta-lozanova-lasna-po-miniatyuren-banski-pleymeytkata-razpali-strastite-no-ya-pognaha-che-e-vechno-namusena-snimka/201430 Kliuki.net
Николета Лозанова лъсна по миниатюрен бански (Плеймейтката разпали страстите, но я погнаха, че е вечно намусена – Снимка)

Николета Лозанова за своите 35 години знае как да разпали страсти сред феновете. На плеймейткта й бе нужно само да провокира по оскъден бански и да спечели внимание в социалната мрежа.

Любимата на Ники М, се е снимала на поредната си луксозна ваканция от някоя топла дестинация и се зарежда с витамин D, както тя сама е написала под  публикацията.

Под кадъра на Лозанова изобилства с множество коментари и много лайкове. Някои от които обаче не са харесали на жадната за публично внимание дама.

А феновете коментират Николета така:”Защо нашенските плеймейтки са все нацупени и гледат лошо. Защо няма нито една нейна снимка, на която да позира усмихната. Прилича ми на лека жена, която тепърва й предстои да застъпи нощна смяна на Околовръстното!”, а друг отговаря: „Брат, тези се усмихват само когато прибират пари, но и тогава не е много сигурно, че ще пуснат някоя усмивка!”

Включва се още един потребител, който казва:”Тя и като млада беше  много скучна, по всичко личи, че е студена жена.  а не гореща за каквато се представя.”, „Жената на Малката перука е половинка и на половината София, когато я целува все едно се лигави с половината столичани!”, са само някои от коментарите в мрежата.